Etapa 3: De Lizarra a Santo Domingo de la Calzada (8/8/2010)

Km etapa: 104 km
Km acumulats: 272 km
Hora de sortida: 06:30
Hora d’arribada: 17:00
Hores pedalant: 08:10
Promig: 14,2 km/hora
Desnivell positiu: 1515
Desnivell negatiu: 1500
Frecuència cardiaca promig: 135 ppm
Calories consumides: 3500
Bona tirada entre pistes en força bon estat, no com la primera meitat de l’etapa d’ahir. Tot i  això, el desnivell positiu d’avui es més alt que el negatiu. El temps ha estat fresquet fins després del migdia. Avui el camí semblava una processó plena de peregrins en massa cap a Santiago. He vist els primers bicigrins en ruta des de que vaig sortir de Jaca i he anat acompanyat fent-la petar en alguns trams. Uns amics del mateix Santiago, un pare i una filla d’Algeciras i un italià de Sicilia. Esmorzar complet amb viandes comprades ahír a Sansol i dret fins a Viana per gaudir d’una estona assegut a la fresqueta de la seva esglèsia mentre mirava el retable. 

Entrem a La Rioja i en pocs quilòmetres a Logronyo amb un tram de camí molt ben adecentat, còmode i bonic. Cerveseta a Navarrete i parada a l’ombra d’un arbre d’entrada a Nájera per dinar el fuet i alguna cosa més que carregava a les alforges. D’allà ja seguit cap a Santo Domingo de la Calzada, ara el sol si que apreta, però vaig ben hidratat. Alberg de la Cofradia del Santo que costa la voluntat. Molt ben equipat i bon servei, malgrat que hi ha molts peregrins i moltes bicicletes aparcades.

Demà més, acurtaré una miqueta d’etapa perquè toca homenatge gastronòmic per dinar i perquè avui el genoll m’ha dit un parell de cops que no em passi, que encara queden moltes pendents per pujar.
Font del vi d’Irache (sense vi)
Baixant entre vinyes
Seguint l’ombra
Entrant a La Rioja
Logronyo
Ànecs
La gallina de Santo Domingo, que va cantar després de rostida

Un comentario sobre “Etapa 3: De Lizarra a Santo Domingo de la Calzada (8/8/2010)

  • el 10 agosto, 2010 a las 9:05
    Permalink

    Bueno, no entiendo Catalan, asi que no puedo seguir la parte 2010 del blog, pero queria preguntar ¿como va tu rodilla? Mi chica lleva un año sin poder correr, ha visto a 4 medicos y nadie le ha podido decir lo que tenia…pero tiene los mismo sintomas que describes y investigando un poco parece que pueda tener rodilla de corredor(a). ¿Te sigue molestando despues de varios años o lo tienes totalmente superado? ¿Sigues usando plantillas anti-pronacion?

    gracias por el blog y animo!

    Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.