Etapa 6: De Calzadilla de la Cueza a Hospital de Órbigo (11/8/10)

Km etapa: 114 km
Km acumulats: 568 km
Hora de sortida: 07:15
Hora d’arribada: 19:30
Hores pedalant: 07:10
Promig: 17 km/hora
Desnivell positiu: 539
Desnivell negatiu: 574
Frecuència cardiaca promig: 135 ppm
Calories consumides: 2700

Ancha es Castilla. Vaig acompanyat durant tota aquesta llarga etapa amb els tres companys que em vaig trobar ahir a última hora. El terreny és força pla i avancem km molt facilment després del desdejuni al bar del poble. Arribem a Sahagún de seguida i parem a Calzadilla de los Hermanillos a esmorzar. Des d’allà agafem la llarga i solitària via trajana, per sort pels nostres culs, tapada per la sorra.

Després de donar alguna volta arribem a Mansilla de las Mulas, on uns senyors molt amables ens omplen d’aigua fresca els bidons, en no trobar cap font. Passem més pobles ràpidament i arribem a Lleó, on gaudim d’unes bones canyes de cervesa amb tapes al barri d’El Húmedo. Fem un cop d’ull a la catadral d’El Salvador i enfilem cap a on teniem planificada la jornada, a Hospital de Órbigo.

Amb tota la sang a l’estòmac és fa molt pesat. Tots quatre ens separem i cadasqú pedaleja sol. Al final arribem a l’alberg amb el temps just d’una dutxa, una compra ràpida i preparar un sopar. Demà serà un altre dia.

Ancha es Castilla
Casa d’adob
Arribant a Sahagun
Lleó
De tapes
Catedral de LLeó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.