Etapa 7: De Hóspital de Órbigo a Villafranca del Bierzo (12/8/10)

Km etapa: 97 km
Km acumulats: 665 km
Hora de sortida: 07:15
Hora d’arribada: 17:15
Hores pedalant: 07:30
Promig: 15,2 km/hora
Desnivell positiu: 1214
Desnivell negatiu: 1536
Frecuència cardiaca promig: 135
Calories consumides: 2115

ARXIU Garmin 

Avui he començat sol. Els meus companys de fatigus d’ahir han sortit més tard. He quedat de veure’ls dissabte a Meixide on també em trobaré amb en Jordi, del Gavà Triatló que es troba per allà.

Malgrat que el Garmin m’ha tret un promig de 160 ppm, ni molt menys han estat tantes. No sé que li passa últimament que es torna boig aquest aparell…

Com deia la sortida d’avui ha estat solitària. He vist l’alba al pla que precedeix la llarga pujada a la Creu de Ferro. Anava intercanviant pedaleig amb alguns companys deixant tregua al meu peculiar vot de silenci que m’acompanyava la major part del temps. Quan el sol sortia darrere de les muntanyes he passat «La Casa de los Dioses», un peculiar lloc on m’he proveït de fruita i fruits secs a la voluntat.

Arribo a Astorga i em passejo fent fotos. A Sta. Catalina de Somoza esmorzo i agafo forces per començar l’ascens a la Creu del Ferro, tot per carretera, ja que no l’alternativa no era ciclable, excepte l’últim kilómetre. Quan arribo la creu estava bastant concurrida, plena de gent. Deixo les dues pedres que portava, plena de desitjos particulars i començo el descens cap a Molinaseca, tot i que s’ha de dir que el començament de la baixada no és baixada, sinó pujada…

A Molinaseca paro a dinar a un restaurant amb molt mal servei, situat a un hotel al final del poble. Enfilo cap a Ponferrada, a on arribo d’hora i preveig que pot donar-me temps a arribar amb tranquilitat a Villafranca del Bierzo, on amb el sol de la tarda i gens cansat m’instal·lo després de gaudir d’una de les etapes on més he disfrutat fins ara.

La Casa de los Dioses
Astorga
A la Creu de Ferro
Ponferrada
Villafranca del Bierzo

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.