Tracks de Garmin i dades del meu Camí de Sant Jaume

Aquí penjo els tracks i les dades finals que el meu Garmin Forerunner 310xt va enregistrar mentre estava pedalant. Per no ser quin estrany motiu, les etapes 8 i 9, tot i que es van gravar, no he aconseguit que es passin a l’ordinador, s’han perdut al limbe de les activitats perdudes de Garmin. Per sort, aquells dies vaig agafar les dades manualment.
Les dades pertanyen al Camí Aragonès, que va des de Jaca a Puente la Reina i on enllaça amb el Francès que ve de Roncesvalles fins a Santiago. Els números inclouen, a més del camí estrictament marcat, algunes kilómetres extres en els que em vaig despitar o bé camins alternatius que vaig improvisar sobre la marxa.
Dades del meu Camí Sant Jaume 2010:
Distància total: 860 km
Velocitat promig: 13,4 km/h  
Temps invertit: 62 hores i 55 minuts
Desnivell positiu acumulat: 9.313 metres
Tracks Garmin del meu Camí de Sant Jaume 2010:
Etapa 1: De Jaca a Izco (6/8/2010) – Track (Afegir 20km que el Garmin es va aturar)
Etapa 8: De Villafranca del Bierzo a Sarria (13/8/10) – Track (Introduït a mà)
Etapa 9: De Sarria a Meixide (14/8/10) – Track (Introduït a mà)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *