Cims #5 i #6, repte #100Cims: Puig de les Agulles i Pala Alta

Ja sabeu que tinc el blog una mica abandonat. I malgrat fer dos cims més del repte #100Cims amb la Lydia i companys de senders i camins no havíem actualitzat pas el bloc. Serveixi aquesta entrada per deixar constància dels fets i de pas fer una breu crònica.

Cim #5 Puig de les Agulles (04/09/16)

Cota: 655 metres
Serralada: Serra de L’Ordal
Situació: Gelida (Alt Penedès) i Corbera de Llobregat (Baix Llobregat)

Percepció de dificultat: Baixa

Breu crònica: Com sempre matinem una mica i sortim al punt d’inici amb la ruta que hem buscat al Wikiloc ben guardada. Aparquem el cotxe i comencem l’ascens i pel camí també aprofitem per fer una mica de Geocaching. Arribem al cim amb molta calor i un cop allà fem les fotos de rigor i menjem l’entrepà. Després baixada per una altra banda i fi de la ruta circular. No vam patir gaire excepte per la calor.

Cim #6 Pala Alta (18/09/16)

Cota: 949 metres
Serralada: Serra de Mont-Roig
Situació: Camarasa, Les Avellanes i Santa Linya (Noguera)

Percepció de dificultat: Mitja-Alta

Breu crònica: Vam anar a pasar el cap de setmana amb uns amics de Saragossa a un càmping que hi ha a Sant Llorenç de Montgai, gairebé a tocar del punt d’inici de la ruta. Vam pujar amb la calma tot aturant-nos a fer un mos de fruits secs i aigua de tant en tant. Es va fer dureta perquè vam acumular força desnivell i perquè hi havia trams amb força pendent però no era pas gaire difícil d’avançar. Però vam acumular uns 800 metres de desnivell i 15 km de recorregut. Un altre cim al sac.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.