Repte #100cims

La Lydia i jo ens hem proposat un repte lúdic i esportiu que ja porta temps rondant pels nostres caps: poder pujar junts cent cims per la geografia catalana. La idea no és nostra ni és nova. Va sorgir l’any 2006 des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya plantejada com un repte en el qual aquell qui vulgui pot ascendir 100 cims que poden triar d’un extens catàleg amb més de 300 referències.

Val a dir que si a més les persones que en prenen part al Repte 100 Cims són federats de l’entitat és podrán inscriure com a participants i registar-los a mesura que els vagin assolint.
Deixarem aquesta página, que creem el mateix dia que en Marty McFly arriba amb els seu Delorean al nostre present procedent des de 1985, per incloure-hi els registres de totes les muntanyes que anem pujant. Afegirem a més, quatre dades bàsiques, una breu ressenya de l’experiència i la foto de rigor.
Aprofitarem també aquest mateixa pàgina per a que la Lydia pugui practicar el seu català escrit. L’està estudiant i creiem que aquesta pot ser una bona eina per a perfeccionar les seves habilitats i de pas conèixer més a fons una de les llengües d’aquest territori, els cims del qual, tot just acabem de començar a explorar a fons.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.