Pujadeta a Sant Ramon i entrenaments de la setmana

Desafiant els 3 graus de temperatura que feia de bon matí m’he llevat disposat a fer una pujadeta de BTT en plan relax cap a l’ermita de Sant Ramon, a Sant Boi de Llobregat, pel costat de Viladecans. Han sumat uns 90 minuts a un ritme molt i molt còmode, no vull estar cansat demà per a la meva tercera mitja marató, la de Sitges. Anava ben abrigat però quan he arribat a l’ermita el fred s’ha intensificat amb el vent que fotia. Però sens dubte els que més han patit avui han estat els meus peus, que han arribat a casa que si em pessigaven no els sentia de congelats com estaven.

Pel que fa als entrenaments aquesta setmana ha sortit força millor del que m’esperava. Tot i que he estat fora de casa he pogut entrenar per acabar amb 9 horetes en total amb 7 km de cursa, 5 km de natació, 25 km de BTT, dues sessions d’espinning i una de gimnàs. S’han de sumar els 21 km de cursa de demà que depèn com em trobi així regularé el meu ritme. I diuen que baixen les temperatures mínimes…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.