Cim #13 repte #100Cims: Penya del Papiol

La memòria és efímera. Feia tants mesos que no feiem cap cim del repte que se’ns havia passat per complet que al 2017 ja havíem fet la Penya del Papiol. Per oblidar-nos ens vam oblidar fins i tot del cartell amb el número de cim que sempre portem per ensenyar a la foto. Tot i així, ens el comptem una altra vegada perquè l’esforç va ser més gran que l’anterior. Aquí van les dades.

Cim #13 Penya del Papiol (20/03/21)
Cota: 376 metres
Serralada: Muntanyes d’Olèrdola
Coordenades: 41° 19′ 22.63″ N, 1° 44′ 39.90″ E
Situació: Olèrdola (Alt Penedès)
Percepció de dificultat: Baixa

Veure el recorregut al Garmin

Breu crònica: Aquesta vegada vam triar un punt de sortida més allunyat que la vegada de fa quatre anys. Era el primer cop que podíem sortir de la comarca des de les festes de Nadal per les mesures contra la Covid la veritat es que teníem ganes. A més ja era hora de reemprendre el compte de cims que teníem oblidat. A aquest ritme ens jubilarem abans d’assolir la fita.

Vam gaudir de la passejada entre els camps de vinyes abans de començar amb l’ascens i vam aprofitar la tarda, un cop fet el cim i havent dinat, per fer una visita al Museu Arqueològic d’Olèrdola amb un jaciment molt interessant de restes iberes, romanes i medievals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.